Аренда боксов для хранения вещей Киев

Аренда боксов для хранения вещей Киев

Self storage є відносно новою послугою індивідуального зберігання речей у боксах різної висоти, де передбачається внесення місячної чи річної плати. Якщо йдеться про складські приміщення української Свій Склад, аренда боксов для хранения вещей Киев вважається одним із перших у сегменті self storage. Іншими словами, компанія є законодавцем моди на індивідуальне зберігання речей, що просто, зручно та доступно за ціною.

62da3cde325de.jpg

Кому потрібна послуга self storage?

Коли виникає питання необхідності зберігання побутових речей? Найчастіше таке питання вирішується в період важливих змін у житті людини, коли потрібно перевезти речі у більш комфортне та безпечне місце. Не завжди мають на увазі ремонт, оскільки зміни можуть стосуватися переїзду в інше місто, або створення нової родини, тому може знадобитися тимчасова реорганізація простору.

Послуга self storage стає популярнішою через зменшення житлової площі, що пов’язано не лише з необхідністю економії, але й переходом на більш усвідомлене споживання. Незважаючи на те, що площа квартири або будинку може зменшуватися, все ж таки людина облаштовує житловий простір таким чином, щоб створити дійсно комфортне місце для роботи, відпочинку або цікавого проведення часу з друзями та родичами.

Тому поміщення речей у бокси Свій Склад є справді раціональним рішенням для мешканців сучасних міст та мегаполісів. Свій Склад несе відповідальність за збереження та цілісність речей, доки їх власник подорожує, працює, займається улюбленою справою тощо. Послуга індивідуального зберігання речей відповідає потребам сучасних мешканців великих міст.

Чому свій склад?

Звертаючись до джерел, перші склади, призначені для зберігання речей на території європейських країн, почали відкривати ще у 1980-х роках. В Україні ще звикають до нової послуги.

Що може запропонувати свій склад сьогодні? Це склад об’ємом до 200м2, бокси заввишки 3 м та тривалий термін зберігання речей за фіксовану плату. Чим ризикує власник речей, які використовуються у побуті та на роботі, під час відпочинку? Мабуть, ризики дійсно мінімальні, але речі доступні у будь-який час, і немає необхідності турбуватися про пошук додаткового простору для гори речей, потрібних вашим дітям, батькам, друзям та партнерам.

Зберігати можна майже всі, крім, звичайно, речей заборонених законом. Переживати за своє майно не варто, тому що клієнт завжди матиме доступ до його речей, а також склад завжди знаходиться під охороною.

Чому варто вибрати Свій Cклад замість SAT? Що ж, хоча обидві компанії надають послуги зі зберігання, Свій Склад виділяється своїм незвичайним підходом до деталей та індивідуального обслуговування. Наша віддана команда докладає всіх зусиль, щоб ваші запаси були оброблені з найбільшою уважністю та точністю.

З компанією Свій Склад легко бути мобільним!

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code